18. juli 2019

Markedsføring

Jeg har i mange år arbejdet som marketingkoordinator for Ondisplay som er et software firma fra Aarhus. Som ansvarlige for firmaets marketingstrategi har jeg beskæftiget mig med SEO (Search Engine Optimization) også kaldt den organiske søgning og med SEM ( Search Engine Marketing) hvor man køber reklameplads på relevante søgemaskiner.

En anden fordel ved den digitale markedsføring er at man kan følge resultaterne af sine kampagner og se om de virker eller om de skal laves om for at øge effekten.

Jeg har lavet mange annoncebannere der vises til forskellige potentielle kunder alt efter hvilke søgeord de har brugt når de leder efter et produkt. Her er det vigtigt at teksten, grafikken og det generelle udtryk rammer plet så hurtigt som muligt.

Jeg går hele vej rundt

I dag er online markedsføring meget vigtigt, specielt hvis man sælger software eller har en netbutik. Men man må ikke glemme vigtigheden af at have en god profilbrochure som man kan aflevere efter et møde eller en præsentation fx i en messe. Det er også vigtigt at aflevere et visitkort der hjælper at dit firma bliver bemærket og husket.

Flyers, mapper, folder, hæfter, løsblade osv. Jeg kan sørge for at alle dine trykte markedsføringsmaterialler følger de samme retningslinjer og udtryk og er med til at skabe et positivt image for dit firma.

Messestand

Skal du til messe, skal du også have lavet en messe stand der viser dine produkter fra deres bedste side. Jeg har meget erfaring med at designe og lave store plakater, bannere, flag og roll ups til formålet.

Synlighed med digital skiltning

Jeg har i mange år arbejdet med digital skiltning som er en anden mulighed der vinder frem som markedføring alternativ. Med en digital skilt kan man meget nemt producere nye medier med nye budskaber og endda tilpasse sine budskaber til tidspunktet på dagen. Udover billeder kan man med digital skiltning, benytte sig at videoer og animationer.

Digitale skilte skaber synlighed

Lokale virksomheder

Skal stadigt overveje at annoncere i den lokale avis, radio og være sponsor på aktiviteter i nærmiljø. Det giver en masse goodwill og du viser at du engagerer i livet i din by.

Så kan man gå hele vejen rundt: fra google analytics til t-shirts med print til den lokale fodboldhold.